qui som

“Què t’hi jugues?” és un Festival de jocs Populars i Tradicionals que vol portar els nostres jocs de ara i de sempre un altre cop al lloc on els hi toca ser, al carrer! I per a tothom!

El festival és una idea de l’associació cultural Xankikipugui, al voltant de la qual ens hem vinculat també d’altres persones formant un grup de gent que creu en el joc al carrer com a eina d’aprenentatge, socialització, patrimoni cultural dels pobles, i espai de llibertat que s’ha transmès de forma espontània de generació en generació.

Xankikipugui és una associació cultural sense ànim de lucre, centrada en la promoció de diferents expressions de la cultura popular.

contacte: festivaldejocs@gmail.com

8 responses to “qui som

 1. Ohhhhhh, aquesta vegada la colla petita de xanquers de l’Hospitalet de Ll. no podrem asistir a la trobada, que us ho passeu molt i molt bé.

 2. Escola Autonòmica Jocs Tradicionals

  Al País Valencià, l’Escola Autonòmica Jocs Tradicionals de la Federació de Jocs i Esports Tradicionals porta 16 anys muntant festivals i promocions obertes de jocs populars i tradicionals, així com competicions.
  Ens podeu seguir a http://blogs.ya.com/jocsitradicions i a http://blogs.ya.com/fjetcv
  Bos desitgem que tot vaja bé al festival del dia 12. Nosaltres eixe dia tenim un curs de monitor-animador de jocs tradicionals.

 3. L’Associació Cultural i Esportiva Anem de Bòlit , d’Anglesola (l’Urgell) ens agradaria venir al Festival el dia 12.
  El nostre blog: http://jocdelbolit.wordpress.com/

 4. Eo,Eo, Hola Hola, En- Pep- s’hi- cola….cola! (Això sí, com sempre: “Ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora…”!! Provo de fer difussió a nebodes i tiets per veure si s’hi engresquen, encara que no prometo res, si de cas ja us diran,… I molts ànims, aahh!!! què xulo tot…!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s